Koor Derplu zoekt tijdelijk versterking

 

Vinkel, augustus 2018

 

Beste zangers en zangeressen in Vinkel en wijde omgeving,

 

Wij zijn koor Derplu uit Vinkel. In november 2019 gedenken we dat de 60ísalweer 50 jaar voorbij zijn. Voor ons als Derplu is dat een mooie gelegenheid om weer een bijzonder concert op de planken te brengen. Dat lijkt nog ver weg, maar er ligt een prachtig en ambitieus programma klaar! Hiermee zal op 10 september 2018 gestart worden. De repetities vinden om de andere week plaats.

 

We zullen een terugblik gaan uitvoeren naar de 60ís veel bekende maar ook verrassende nummers staan op het programma. Op deze manier willen wij onze veelzijdigheid onderstrepen.

Voor de begeleiding zorgt de vaste Derplu live band, die ons al vaak heeft voorzien van mooie muziek, dus succes gegarandeerd.

 

Ben je koorzanger of -zangeres of wil je daarmee beginnen, lijkt het je wat om ons koor op projectbasis een jaartje te versterken, en het 60ís concert tot een groot muzikaal feest te maken? Dan ben je van harte welkom!

Ervaring of groot zangtalent zijn niet zo zeer belangrijk. Wat telt is de motivatie en het plezier om een paar prachtige shows neer te zetten. Vooral de mannenstemmen kunnen versterking gebruiken, maar zoals gezegd iedereen die zin heeft in zang kan aanhaken!

Bij dit concert willen we de stemgroepen wat anders gaan indelen als de bekende sopraan/alt / tenor / bas. In plaats daarvan krijgen we de groepen high / mid-high / mid-low en low. Dit om het geheel voller te laten klinken doordat de groepen dan ongeveer even veel personen bevatten.

Onze dirigent Maarten verzorgt de partituren en oefen mp3ís per stemgroep om thuis te kunnen oefenen. Deze zijn op een ledenpagina op te roepen.

 

Repetities: elke 14 dagen op maandagavond vanaf 20.00 uur in 't Zijl te Vinkel.

Eerste repetitie: maandag 10 september 2018.

 

Wilt u zich aanmelden? Of wilt u meer informatie over het koor en het programma?

Mail de dirigent: Maarten Willemsen: maartenwillemsen@telfort.nl ††††††06-15598831

Bel de voorzitter, Jan van Lokven: †††janvanlokven@zonnet.nl††††††††††††††06- 1132 2675

Je kunt ook gewoon een repetitie bijwonen door op maandagavond te komen kijken / meezingen.

Met muzikale groet, bestuur en dirigent Derplu.